Hvem er

CARSTEN OVERGAARD

I mere end 20 år har han specialiseret sig indenfor moderne boligbyggeri, herunder Smart Home og hjemmebiografoplevelser. Han følger konstant udviklingen og deltager på kurser, messer og konferencer i hele verden. Dette sikrer kunderne en ajourført viden med fokus på oplevelser, komfort og fremsynethed.
Som Custom Installer udfærdiger han løsninger tilpasset boligen på baggrund af behov, ønsker til funktionalitet, integration, betjening og økonomi. Han er løbende involveret i projekter vedr. Smart Home og hjemmebiografer for private i Danmark og har medvirket i flere store Europæiske projekter.
Carsten Overgaard afholder løbende foredrag for virksomheder omkring mulighederne med teknologi i den moderne bolig, herunder fremtidens bolig eller Smart Home. Han var ”Foundig Member” af CEDIA i Danmark. CEDIA, Custom Electronic Design og Installation Association er verdens førende brancheorganisation indenfor Home Automation som dækker tre kontinenter.

Hvad kan

CARSTEN OVERGAARD

Er du arkitekt eller designer, vil du sætte pris på behovet for synergi på tværs af projektet. Det er ikke kun evnen til at skabe helhed via en kombination af materialer og design – men nøglen til at skabe et miljø som er praktisk, funktionelt og æstetisk tiltalende. Dit design påvirker hvordan folk bor, hvordan de lever og endda deres humør.
Det er mere end bare en færdighed, det er et talent. Så når det kommer til teknologi, burde du så ikke samarbejde med nogen, som har evnen til at levere din vision med det samme niveau af engagement, professionalisme og passion? Teknologi kan være en bemærkelsesværdig funktionalitet eller fuldstændig transparent, så linjerne i dit design bevares. Carsten Overgaard sikrer at integriteten af dit projekt aldrig bliver et kompromis og at alt teknologien er fuldstændig integreret.

Erfaring

FREMTIDEN FLYTTER IND

Det stopper ikke med det visuelle aspekt af installationen. Carsten Overgaard leverer løsninger der både er brugervenlige og avancerede, hvilket sikrer dine kunder stor glæde og fornøjelse og samtidig en følelse af forbedret livsstil og værdi for pengene.
Når du samarbejder med ham, vil du ikke blot have én rådgiver som forstår dine teknologiske krav, men en samarbejdspartner som forstår dine behov. Ved at stille en række strategiske spørgsmål, er han i stand til at forstå dine kunders ønsker og behov. Derfra kan han hjælpe med at designe en skræddersyet løsning, der vil overstige både dine og kundens forventninger.
01. SMART HOME
Det er Smart Home, når en bolig kan udvikle sig med teknologien, tilpasses nuværende og fremtidige beboere og IKKE skal betjenes via utallige fjernbetjeninger og apps. Jeg designer brugervenlige, stabile og skalerbare løsninger med høj funktionalitet og én nem betjening – som ser godt ud!
02. HJEMMEBIOGRAF
Som hjemmebiograf og surround ekspert, har jeg mere end 20 års erfaring og vundet flere internationale priser. Jeg tilbyder rådgivning mht. akustik, design, indretning og opbygning af hjemmebiografer.
03. BETJENING
En betjeningsløsning samler teknologier, så både funktionalitet og brugeroplevelse overgår mængden af produkter. Fra din foretrukne betjeningsenhed, kan du via samme brugerinterface styre alle aspekter i din bolig, både hjemme, ude og på farten.

Rådgivning

RESULTATORIENTERET

Specialiseret i design og rådgivning vedr. Smart Home teknologi og hjemmebiografer. Kompetencer som spænder fra små til store projekter; nybyggeri og renoveringprojekter for private. Et møde med en ekspert i moderne teknologi og integration i boligen. Et fagligt og konstruktivt modspil, som åbner en ny verden af muligheder. Han designer et grafisk layout / plantegning over Smart Home teknologien med detaljerede oplysninger på baggrund af dine ønsker.
SMART HOME 85%
HJEMMEBIOGRAF DESIGN 100%
AKUSTIK 75%
LYD OG VIDEODISTRIBUTION I BOLIGEN 100%
IT NETVÆRK OG SIKKERHED 80%
KREATIV MONTERING AF TEKNOLOGI 90%
BETJENING AF BOLIG VIA SMARTPHONE OG TOUCHSKÆRM 95%

INTET ER MERE SOFISTIKERET END ENKELTHED

Han afdække bygherrens ønsker og behov, for dermed at skabe kreative og spændende løsninger, der opfylder nutidens og fremtidens krav til funktionalitet og integration af teknologi i boligen.

Presse

NÅR SERVICE ER EN LIVSSTIL

Når målsætningen er at være den bedste i branchen, kræves der noget ekstraordinært. I mere end 20 år har han været bygherrerådgiver og hjulpet arkitekter med Smart Home og hjemmebiograf teknologi i Danmark og resten af Europa.

Verdens bedste hjemmebiograf

“Internationale konkurrencer inden for Smart Home teknologi og hjemmebiografer.”

FINALIST CEDIA AWARDS · SEMIFINALIST CEDIA AWARDS
BEST SMART HOME | CEDIA

Bedste Hjemmebiograf

“… og så er der hjemmebiografer. Den ene slags kan sammenlignes med frosne fiskefingre fra supermarkedet. Den anden slags svarer til et måltid på Noma i København.”

SØREN FLOTT

Eksklusiv Hjemmebiograf

“Betegnelsen hjemmebiograf har intet at gøre med en fladskærm med surroundhøjttalere. At sammenligne de to er som at sammenligne en trehjulet cykel med en Ferrari.”

SOLO BUGGE MØLLER

Kontakt

SKYPE ELLER KAFFEMØDE

Går du med tanker om at bygge nyt, bygge til, eller bygge om, så kontakt Carsten Overgaard og book et gratis kaffemøde – enten via Skype eller hos jer – så drøfter vi idéer og får en snak om, hvordan vi bedst løser behovet samt planlægger det videre forløb.