HVEM ER ARKITEKT SUPPORT

Arkitekt Support er en del af CSO, som i mere end 12 år specialiseret sig indenfor det moderne boligbyggeri, herunder intelligente boliger og hjemmebiografoplevelser. CSO følger konstant udviklingen og deltager på kurser og konferencer verden over. Dette sikrer kunderne en ajourført viden med fokus på oplevelser, komfort og fremsynethed.

Som Custom Installer udfærdiger CSO løsninger tilpasset boligen på baggrund af behov, ønsker til funktionalitet, integration, betjening og økonomi. CSO er løbende involveret i projekter vedr. den intelligente bolig for private i Danmark og har medvirket i flere Europæiske projekter.

CSO afholder løbende foredrag for energisektoren, virksomheder mv. omkring mulighederne med teknologi i moderne boligbyggeri, herunder fremtidens bolig og det intelligente hjem.CERTIFICERINGER

CSO er registreret som CEDIA Pro Member og "Founding Member" i Danmark. CEDIA, Custom Electronic Design og Installation Association er verdens førende brancheorganisation indenfor Home Automation som dækker tre kontinenter med et globalt medlemskab på over 4.000 virksomheder.

CSO er yderligere certificeret af THX, Image Science, Crestron, Lutron osv.


CEDIA logo


REFERENCER

CSO FINALIST I VERDENSMESTERSKABET 2010
I kategorien ” Best Home Cinema over £100.000”. Dette er første gang et skandinavisk firma bliver nomineret i denne prestigefyldte konkurrence under CEDIA Region 1, som omfatter Europa, Afrika, Indien, Mellemøsten og Rusland.

CSO RUNNER-UP I VERDENSMESTERSKABET 2011
For andet år i træk medvirkede CSO i en af verdens mest anerkendte konkurrence for Custom Installere. I kategorien ” Best Integrated Home over £100.000”.

BEDSTE INSTALLATION I VERDEN - SEPTEMBER 2011
Installation of the month: House of Entertainment


Arkitekter · Typehusfirmaer · Entreprenører · Developere · Elektrikere
Dansk Energi · Bang & Olufsen · Byggecentrum · Private

 

Arkitekt Support | Granvænget 6, 4060 Kirke Såby - Danmark | Tlf.: +45 43 44 01 01 | info@cso.dk