KABELPLAN TIL DEN ARKITEKTTEGNEDE BOLIG

I forbindelse med nybyggeri og renovering af boligen, er det vigtigt at fremtidssikre sin investering. Mulighederne i den moderne bolig er i rivende udvikling og for at opnå succes, er det afgørende at samarbejde med et professionelt firma.

Den moderne bolig består bl.a. af integreret AV udstyr (billede & lyd), IT netværk, AV netværk, hjemmebiograf, lysstyring, energioptimering, sikkerhed, klima styring osv. Alt skal integreres i boligen og nemt kunne betjenes via f.eks. Smartphone, Tablet, fjernbetjening, vægpanel eller touch skærm. Alle vore løsninger kan integreres med f.eks. KNX, IHC, Crestron, SmartHouse, Zensehome osv.

Et korrekt design er basseret på dit nuværende behov og CSO’s viden om fremtiden. Kabelplanen hjælper alle involverede fagfolk og strømligner byggeprocessen for alle. Et godt design og korrekt dokumentation, vil uanset ambitionsniveauet være rentabelt. Som kunde vil man stå med en skalerbar bolig som lever op til forventningerne.

Kabelplan til arkitekttegnede huse & typehuse

HVAD INDEHOLDER EN KABELPLAN
Et møde med en ekspert i moderne teknologi og integration i boligen. Et fagligt og konstruktivt modspil, som åbner en ny verden af muligheder. Et grafisk layout / plantegning over de tekniske elementer i boligen og en omfattende kabelplan, med detaljerede målfaste oplysninger på baggrund af ønsker.

 • Rådgivning & behovsanalyse
 • Lyd distribution (Multirum)
 • Video distribution
 • IT infrastruktur / Netværk
 • Videoovervågning & Integration
 • Integration med el-system & lysstyring
 • Alarm & Integration
 • Hjemmebiograf (Stueløsning)
 • Hjemmebiograf (Dedikeret rum)
 • Komplet styring af boligen via Smartphones mv.
 • Osv.
Kabelplanen er skalerbar, dvs. at de tekniske løsninger kan udbygges efter behov og pengepung i mange år fremover. Design & kabelplanen er ikke låst til CSO og alle med den fornødne ekspertise kan udnytte den fuldt ud. Design & kabelplanen er samtidig en dokumentation over for andre faggrupper og din juridiske sikkerhed ved evt. senere fejl eller mangler i henhold til kabelplanen.

Derudover medfølger et par sider med nyttige oplysninger, som vi finder relevante for dit byggeprojekt. Disse oplysninger er basseret på mange års erfaringer og går på tværs af alle faggrupper, små hints som kan spare dig for bekymringer.

Nogle kunder vælger at gennemfører alt fra design til endelig installation, andre fremtidssikrer kun boligen på baggrund af kabelplanen og ønsker ikke udstyr fra starten. Enkelte kunder vælger sågar bare at betale for detaljeret rådgivning og en god nattesøvn.


PRISER   
Grundlæggende kabelplan inkl. møde                     4.995,-

TILLÆGSMODULER
 
Produktspecifik kabelplan inkl. målangivelser  1.500,-
IT Netværk (Kablet)  1.000,-
Placering af Acces Points (Wireless)  750,-
Alarm 750,-
Videoovervågning  750,-
Lyd i haven (Avanceret)  750,-
Hjemmebiograf (Stueløsning, avanceret) 1.500,-
Hjemmebiograf (Dedikeret, avanceret) 4.995,-
Specielle ønsker afregnes til timepris, alle priser er inkl. moms   

 
 
 
 

Sammenlignes priserne med omkostningerne pga. dårlig planlægning og dokumentation, er investeringen indtjent hver gang! CSO kan dokumenterer at vi er blandt de bedste i verden til teknisk integration i boliger.
 
Kampagnepris: 50% i denne måned på komplet boligpakke.

Priserne er basseret på normalt boligbyggeri, dvs. op til 8 rum. Priserne omfatter ikke komplette systemdiagrammer til f.eks. liebhaveri eller avancerede 3D CAD tegninger mv. I store projekter arbejder vi som konsulenter til 750,- inkl. moms pr. time.

Udover at arbejde for private, udfærdiger CSO kabelplaner for arkitekter, elektrikere, entreprenører, developere, typehusfirmaer og flere internationale virksomheder.
Arkitekt Support | Granvænget 6, 4060 Kirke Såby - Danmark | Tlf.: +45 43 44 01 01 | info@cso.dk